Takljusprodukter

Takljus är ett bra sätta att släppa in dagsljus i lokalen. Det har en positiv effekt på människor som arbetar i lokalen och ni kan samtidigt medföra minskade energikostnader då färre antal elektriska ljuskällor behövs.

Takljus kan göras både manuellt och elektriskt öppningsbara med knapp eller via fjärrkontrol för att nyttjas till komfortventilation.

Har ni frågor eller önskemål ska ni inte tveka att kontakta oss så hjälps vi åt att hitta en bra lösning.

loading...

FVK-AL 
En takljusprodukt som har en acrylkupolöverdel med svetsad aluminiumram som ger extra skydd mot stötar vid ex snöskottning av tak. Produkten levereras antingen med isolerad plåtklädd sarg eller en massiv träsarg. Kupolen finns i 2 eller 3 skikts acrylplast och kan fås klar eller i opaliserat utförande. Kupolen kan levereras välvd, i pyramidform eller formad som sadeltak.

Datablad FVK-AL
 

FVL-AL
En takljusprodukt som har en polykarbonatöverdel med svetsad aluminiumram som ger extra skydd mot stötar vid ex snöskottning av tak.
Produkten levereras antingen med isolerad plåtklädd sarg eller en massiv träsarg. Kupolen finns i 5 eller 9 skikts polykarbonat och kan fås klar eller i opaliserat utförande. 

Datablad FVL-AL

FVAL

En alulite-kupol med laminerat isolerglas inklätt med ett köldbrutet aluminiumsystem. Takljuset kan levereras i dessa alternativ
  • sadeltaksformad i 30 eller 45 graders lutning
  • plant
  • pyramidform med 30-60 grader lutning
  • nordljusutförande med 55/35 grader lutning.

Profilerna levereras naturanodiserade eller lackerade i RAL-kulör enligt önskemål och levereras antingen med isolerad plåtklädd sarg eller med en massiv träsarg.

Datablad FVAL

FVK 
Detta är en så kallad clipskupol. Kupolen levereras med massiv träsarg och finns i 2 eller 3 skikts acrylplast och kan fås klar eller i opaliserat utförande.
Datablad FVK