Takljusprodukter

Takljus är ett bra sätta att släppa in dagsljus i lokalen. Det har en positiv effekt på människor som arbetar i lokalen och ni kan samtidigt medföra minskade energikostnader då färre antal elektriska ljuskällor behövs.

Takljus kan göras både manuellt och elektriskt öppningsbara med knapp eller via fjärrkontrol för att nyttjas till komfortventilation.

Har ni frågor eller önskemål ska ni inte tveka att kontakta oss så hjälps vi åt att hitta en bra lösning.

loading...
Takljus med kupol Takljus med kupol

FVK-AL - Takljus med kupol
En takljusprodukt som har en acrylkupolöverdel med svetsad aluminiumram som ger extra skydd mot stötar vid ex snöskottning av tak. Produkten levereras antingen med isolerad plåtklädd sarg eller en massiv träsarg. Kupolen finns i 2 eller 3 skikts acrylplast och kan fås klar eller i opaliserat utförande. Kupolen kan levereras välvd, i pyramidform eller formad som sadeltak.

Datablad FVK-AL
 

Takljus med lanternin Takljus med lanternin

FVL-AL - Takljus med lanternin
En takljusprodukt som har en polykarbonatöverdel med svetsad aluminiumram som ger extra skydd mot stötar vid ex snöskottning av tak.
Produkten levereras antingen med isolerad plåtklädd sarg eller en massiv träsarg. Kupolen finns i 5 eller 9 skikts polykarbonat och kan fås klar eller i opaliserat utförande. 

Datablad FVL-AL

Takljus med isolerglas Takljus med isolerglas

FVAL - Takljus med isolerglas

En alulite-kupol med laminerat isolerglas inklätt med ett köldbrutet aluminiumsystem. Takljuset levereras i plant utförande.

Profilerna levereras naturanodiserade eller lackerade i RAL-kulör enligt önskemål och levereras antingen med isolerad plåtklädd sarg eller med en massiv träsarg.

Datablad FVAL

Takljus med clipskupol Takljus med clipskupol

FVK - Takljus med clipskupol
Detta är en så kallad clipskupol. Kupolen levereras med massiv träsarg och finns i 2 eller 3 skikts acrylplast och kan fås klar eller i opaliserat utförande.
Datablad FVK

Skyenergy Skyenergy

Skyenergy - Takljus med glas
Detta är ett talkjus med extra allt. Karmen är i 200mm hög
PVC-plast och glaset är 2- eller 3-lager där glaset utvändigt är härdat och det inre glaset laminerat.


2-lager glas har U-värde 1,0 W/m²K
3-lager glas har U-värde 0,5 W/m²K

Skyenergy går att beställa med fast eller öppningsbar, motoriserad sarg med fjärrkontroll.

LED-belysning och solskydd finns att välja till.